Rondreis Zimbabwe

Bezoek Zimbabwe met Going Africa Safaris.

Wandelsafari Zimbabwe

Bezoek Zimbabwe met Going Africa Safaris.

Kanosafari Zimbabwe

Bezoek Zimbabwe met Going Africa Safaris.

Zimbabwe accommodaties

Bezoek Zimbabwe met Going Africa Safaris.

Kanosafari Zimbabwe

Kanosafari Zimbabwe – Wie over Zimbabwe en met name Mana Pools praat, praat gelijktijdig ook over de fantastische natuur en de fraai mogelijkheid om op diverse manieren van de flora en fauna te genieten. Een kanosafari in Zimbabwe is daar een mooi voorbeeld van.

Langzaam de Zambezi rivier afglijden en paddelen onder begeleiding van een professionele gids. Bij wie spreekt dat niet tot de verbeelding om op deze avontuurlijke manier van de omgeving te genieten!

Of u het nu wilt of niet, langs de Zambezi rivier komt u onmiddellijk in contact met de flora en fauna. U kunt ook zo een ontdekkingsreiziger zijn die te voet of dus ook per kano de rivier en de oevers op de meest oorspronkelijke manier verkent. Safarivormen zoals een safari oorspronkelijk bedoeld was. Mana Pools NP en haar fraaie rivier lenen zich bij uitstek voor een ervaring als deze.

Een kanosafari zoals in Zimbabwe kan nergens anders gemaakt worden. Een kanosafari in Zimbabwe wordt vaak gecombineerd met korte wandelsafari’s langs de oever. Leef midden in de natuur en tussen de nijlpaarden, krokodillen en ook olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden. U zult veel wilde dieren van dichtbij zien. Besef echter dat er meer ogen van wilde dieren zijn die u ook zien.

kanosafari Zimbabwe

 

Kanosafari Zimbabwe – op welke manier

Kanosafari’s in Zimbabwe kunnen op verschillende manieren gemaakt worden. Zo bieden de meeste accommodaties in Mana Pool NP ook kanosafari’s van een dag of dagdeel aan als activiteit. Deze activiteiten zijn doorgaans inbegrepen in de prijs. Maar er zijn ook meerdaagse kanosafari’s. U legt dan per dag een traject van ongeveer 15 tot 20 kilometer af en overnacht in tenten op de oevers op een eilandje van de Zambezi rivier en onder een zeer rijke sterrenhemel.

Going Africa Safaris biedt beide mogelijkheden voor een kanosafari in Zimbabwe aan, waarbij een meerdaagse Zambezi kanosafari voor de meer avontuurlijke en sportieve mensen is. Echter heeft u voor beide varianten geen ervaring in kanoën nodig.

Heeft u angst voor nijlpaarden? Na een kanosafari op de lower Zambezi bent u waarschijnlijk over deze angst heen. Een gemaakte kanosafari in Zimbabwe vergeet u niet snel.

Meer informatie over verschillende lodge safari waarin ook een kanosafari in Zimabwe is opgenomen

Meer informatie over meerdaagse kanosafari’s in Zimbabwe.

Chat openen